Aurelio: " Remélem a vírus az időseket, betegeket viszi el először, mert rájuk már igazán semmi szüksége a társadalomnak, úgy is mondhatnám, hogy... "Az egykori villalakót Aureliot is megkérdezték, mi a véleménye a kialakult helyzetről, amit a koronavírus okoz Kínában és szerte a világban.

Érdekes választ adott:

" Az orvosok arról beszélnek, hogy az egészséges emberre nem jelent veszélyt mert a szervezete fel tudja venni ellene a harcot. Szerencsére én kiváló egészségnek örvendek, így elég kicsi az esély, hogy bármi kárt tesz bennem a vírus. Természetesen borzasztó az az állapot, ami kialakult főként Kínában. Nem értem miért kell náluk mindenféle gusztustalan állatot megenni. Miért nem lehet azokat fogyasztani, amiket mi európaiak is eszünk. Rengeteg fertőző betegség forrása a denevér, kígyó mégis előszeretettel táplálkoznak belőlük. Undorító!

Ha elkerülhetetlen lesz a dolog és hazánkban is meg kell valakinek halni ettől, akkor remélem a vírus az időseket, betegeket viszi el először, mert rájuk már igazán semmi szüksége a társadalomnak, úgy is mondhatnám, hogy feláldozhatóak. Sokkal szomorúbb lennék, ha egy kisgyermek válna a koronavírus áldozatává. "