Mint ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, Hegedűs Zsuzsa éles kritikákkal támadta a hazai nyugdíjasokat, miszerint nagy részük lusta, elhízott ráadásul folyton csak panaszkodnak, ezek miatt pedig rossz példát mutatnak a fiatalabb generációnak. 

Azonban a Miniszter asszony a mai kijelentésében még ennél is tovább ment. Szó szerint megfenyegetve a nyugdíjasokat kijelentéseivel. Változtatás nélkül idézzük szavait:

"Magyarországon jelenleg messze az egyik legmagasabb az életszínvonala a nyugdíjasoknak a környező országokat tekintve, hiszen nincs még egy ország, ahol minden évben több 10 százalékos emelést és ingyen juttatásokat adna a kormány a nyugdíjasoknak. Ráadásul kitűnő az oktatás, és hibátlan az egészségügy. Mutassanak egy embert, aki bement, és nem látták el megfelelően, minden igényt kielégítve! Ebben az országban a sok felhízlalt kövér milliomos nyugdíjas próbálja a feszültséget szítani, és nem elégszenek meg azzal, hogy az interneten gyalázkodnak, állandóan pletykálnak, és másokat is meggyőznek a böszme, hazug gondolataikról.

Én magam pofozom meg azt, aki szerint ez a kormány nem a legjobb kormány, ami az elmúlt 100 évben a Hazámat kormányozta! Még senki nem adott ennyi juttatást nem csak, hogy a nyugdíjasoknak, hanem a magyar embernek sem! Köszönöm Viktor, hogy megadott nekünk téged az Úr, és minél hosszabb kormányzást kívánok Neked, és kiváló csapatodnak!"

Maradok Tisztelettel, Hegedűs Zsuzsa. "