Összeomlott a gyásztól Kovács Kati! Felfoghatatlan, ami történt

Az egész országot megrendítette Balázs Ferenc, Kossuth-díjas énekes, zenész, halálhíre. Gyászol az ország és a szakma, pótolhatatlan veszteség a távozása.

Kovács Kati is énekelt Balázs Fecóval, kedves embernek ismerte meg.

„Amikor hallottuk a híreket, nagyon szurkoltunk neki. Borzasztóan le vagyunk taglózva, kedves, jó kolléga ment el... nagyon szorgalmas zenész volt... nem is hittük el a mai hírt" – mondta szomorúan az Origonak.

Ezzel a négy dallal emlékezzünk Balázs Fecóra , akit mindenki nagyon szeretett!

Balázs Fecó & Keresztes Ildikó: A csönd éve

Hűvös volt ez a nap, és az újságok szerintJön az eső, jön az ősz, hosszú tél lesz megintHúzódj még közelebb, s ha egy kevés bor maradtOszd meg velem a poharad, ugyanúgy, mint szebb időkbenEz a csönd éve volt, körül zárt, átkaroltGyere hát, legalább te légy kicsit bolondEz a csönd éve volt, szinte fájt, ahogy átkaroltGyere hát, legalább te légy kicsit bolond

Balázs Fecó-Maradj velem

Amikor vége az utolsó dalnak is,Az utolsó hang is szétfoszlott már,Magányos tárgyak, az elhagyott színpadon,Fölborult székek, és konok homály.Papírlapok, egy tépett plakát a lábunk alatt,Ki mondja meg, a dalaimból mennyi marad?Maradj velem, segíts nekem,Vigyél haza, fogd a kezem,Szeress nagyon, fáradt vagyok,S nehéz a szívem.Vigasztalj meg, ha nem is hiszed,Hogy szebb lesz a holnap!Mondd, hogy lehet... Mondd, hogy lehet,Ha nem is tudod, hogy hiszek neked

Évszakok

Volt idő mikor még nem voltál,S nem éreztem, hogy fájna majd ha nem volnál;és most látod, féltelek, őrizlek, védelek;Mert lesz idő meglehet, hogy nem leszel már.Voltak, akik szerettek, úgy hiszem;Ma sem tudom végül miért hagytak el;De téged most már féltelek, szeress úgy hogy jó legyek;Őrizz meg - elveszek ha nem figyelsz rám!