7 fontos tulajdonság, amit a Szűz csillagjegyről nem árt, ha tudsz

Ha azt szeretnéd tudni, hogy mi rejtőzik egy Szűz lelkében, most eláruljuk. Úgy kerülhetsz igazán közel egy emberhez, ha minél jobban megismered, és megpróbálod elfogadni mind a negatív, mind pedig a pozitív tulajdonságait.

1. Egyetlen szó, és teljesen felborul a világa

A Szűzzel nagyon óvatosan kell beszélni, hiszen elég egyetlen szó, és máris elveszti a belső egyensúlyát. Ha egy Szűz csillagjegyű személlyel beszélgetsz, és igazán fontos számodra, akkor muszáj cenzúrázni, hogy mit is mondasz neki. Állandóan elemez, kombinál, és soha nem felejt. Nem mutatja ki az érzéseit, de egy rossz tapasztalat örökre nyomot hagy benne.

2. Mindent alaposan megtervez előre

Fontos számára, hogy mindent előre tudjon, állandóan tervez és szervez, nem lehet körülötte káosz, az utolsó lépésig mindent tudni szeretne előre. Kitartó, és nem szívesen tágít az eredeti tervtől, mindig véghez viszi, amit szeretne. Soha semmilyen spontán ötletben nem fog részt venni.

3. Nem bocsát meg egy kis füllentést sem

Ha azt érzékeli, hogy nem mondasz neki igazat, akkor rövid időn belül meg fogja szüntetni veled a kapcsolatot. Már egy kis füllentés is elég ahhoz, hogy kizárjon a szívéből. Mindennel és mindenkivel gyanakvó, nehezen tud megbízni az emberekben. Jobb, ha a félrevezetés helyett elsőre elmondod neki a fájdalmas igazságot.

4. Nagyon érzékeny

Bár azt gondolnád róla, hogy egy rideg személyiség, alapjában véve mélyen, legbelül számtalan érzés rejtőzik. Annyira át tudja venni mások érzéseit, hogy akár meg is betegedhet fizikailag. Ritkán beszél érzéseiről és félelmeiről, hiszen nem akar másokat terhelni. Viszont nagyon megkönnyebbül, ha valakinek elmondhatja, ami a szívét nyomja.

5. Türelmetlen

Nem szereti, ha valami nem úgy megy, ahogy ő elképzelte, türelmetlen, és teljesen ki tud borulni, ha egy hozzá nem értő személlyel akad dolga. Nem tudja elfogadni, ha valami nem abban a ritmusban zajlik, ahogy ő elképzelte.

6. Perfekcionista

Mindenben talál valami hibát, amit ki kell javítani, tökéletesíteni kell. A legkisebb dologból is problémát csinál, soha nem tud relaxálni, kikapcsolódni. Soha nem áll szóba olyan személlyel, aki nem tudja mit akar, és nem törekszik a tökéletességre.

7. Erős felelősségtudata van

Ha valamit elvállal, akkor azt minden körülmények között meg is csinálja. Nem szeret senkinek az adósa lenni, nehéz őt meghívni kávézni vagy moziba, nem fogadja el, ha fizetni akarsz neki.