A „tolvajok olaja”: 5 illóolaj 120 cseppje és kész a csodarecept!

Ez a csodarecept egy véletlen felfedezésnek köszönhető, de valóságos ellenszerként működik a vírusos megbetegedések esetében. Bámulatos történet övezi, de ez megmagyarázza erős hatékonyságát.

Az eredeti recept a középkorból származik, amikor a mostani Franciaország területén felütötte fejét a pestis. Egy rabló banda nevéhez fűződik a felfedezése, akik rozmaringot, szegfűszeget, és egyéb fűszernövényeket használtak a pestis távoltartására, és ez sikerült is neki.

A tolvajok meséje

Az 1990-es évek elején Gary Young tanulmányozta ezt a bizonyos illóolaj keveréket, és megállapított, hogy 17 variánsa ismeretes a „tolvajok olajának”, és mindegyik változó mennyiségű olajat tartalmaz. Ez a tény, tovább gondolásra késztette Youngot és elhatározta, hogy megalkotja az ideális keveréket. Ezért mélyrehatóan tanulmányozta a hozzávaló olajakat, és végre sikerült megtalálnia azt az ideális keveréket, mely kiugróan növeli az immunitást és távol tartja napjaink betegségeit.

A „tolvajok” tulajdonképpen kereskedők voltak, akik a XV. században Indiából Európába szállították a különböző értékes fűszereket. Amikor kitört a pestisjárvány, a jól bejáratott utakat letiltották, így a kereskedőknek, saját maguknak kellett biztosítani a megélhetésüket. Az Indiából Európába tartó kereskedők azonban igen nagy számban a pestis áldozatai lettek út közben. Amelyikük túlélte, az szó szerint kirabolta elhunyt társait, elvéve azok fűszereit és aranyait.

Mivel ezen kereskedők többsége ismerte ezeknek a fűszereknek az áldásos tulajdonságait, felhasználva ezen tudásukat, csodaolajakat készítettek a pestis ellenszereként. A szer sikerének híre eljutott a királyhoz is, aki választás elé állította a tolvajokat: vagy elmondják a titkos receptet, vagy máglyára küldi őket. Természetesen, hogy a recept közzététele mellett döntöttek, ami aztán azóta is forgalomban van.

A csodálatos olajkeverék receptje tehát a következő:

  • 40 csepp szegfűszegolaj;
  • 35 csepp citromolaj;
  • 20 csepp fahéjolaj;
  • 15 csepp eukaliptusz olaj;
  • 10 csepp rozmaring olaj;

Egy 15 ml-es üvegecskében kb. 225 cseppnyi olaj fér el, míg egy 5 ml-esben 85 csepp. Tegyük az olajjal telt üveget száraz, hűvös és naptól védett helyre, és használjuk napi rendszerességgel. Lehet helyileg, vagy lehet illóolajként használva, és mindehhez még egy bónusz is jár: a kellemes illat, amivel betölti a helyiséget.

Illóolajként használva segít megszabadulni a helyiség kellemetlen szagától, ugyanakkor hozzájárul a tüdő és az orr melléküregek tisztulásához. Ehhez naponta háromszor, 15 percen keresztül élvezzük az olajkeverék illékonyságát. Ha a cseppeket meleg vízhez adjuk, és szórófejes üvegbe helyezzük, kitűnő háztartási fertőtlenítő szert kapunk.

A kedvenc testápolónkhoz is adhatunk néhány cseppnyit, és azzal masszírozzuk át testrészeinket. Soha ne tegyük közvetlen a bőrünkre ezt az olajkeveréket. Belsőleg használva, 2 liter vízhez, adjunk egy cseppet és ezt a vízmennyiséget fogyasszuk el a jobb emésztés és az erősebb immunrendszer érdekében. Torokfájás esetén is használhatjuk öblögetésre.

Figyelmeztetés!

Ezek az illóolajak nagyon erősek, ezért csak nagyon kis mennyiségben, cseppenként használhatóak. Nem visszük fel közvetlen módon a bőrfelületre és csak nagyon hígított formában használjuk belsőleg! Van olyan eset, amikor hígított formában is képes irritációt okozni. Ezen olajok használata nem helyettesít egyetlen gyógyszert sem!