Döbbenet: a kisgyermekével a karjában verte össze a feleségét egy szolnoki férfi

Az ittas férfi egy éjszaka alatt kétszer is alaposan helyben hagyta feleségét, másodszorra már a közös gyermekük szeme láttára.

A harmincas éveiben járó részeg apuka 2017 karácsonyán nem sokkal éjfél előtt érkezett haza, a család szolnoki lakásába, ahol ismeretlen okokból kezet emelt a feleségére. A támadás után, az asszony az utcára menekült, a férfi azonban utána rohant és többször megütötte és megrúgta, amitől a nő a földre zuhant. A férj ezután sem volt hajlandó leállni, többször belerúgott a földön fekvő asszonyba, majd megráncigálta a haját és hazament.

A verés után a nő félt hazamenni, ezért az egyik közeli ház lépcsőjére ült. A férj éjfél körül, a hét éves gyermekükkel a kezében indult felesége keresésére. Mikor rátalált, rászólt, hogy menjen haza, az anyuka azonban továbbra sem volt hajlandó, ezért a férfi ismét nekiugrott, miközben gyermeke még mindig a kezében volt.

Ütni és rugdosni kezdte a nőt, majd a hajánál fogva ráncigálta, a szemeit nyomkodta, végül pedig erősen ellökte. Ekkor elvesztette az egyensúlyát, és a gyerekkel a kezében ráesett a feleségére, de ezután sem volt hajlandó leállni, továbbra is az asszony fejét ütlegelte.

Miután megunta felkelt, és gyermekével együtt hazament, a nőt pedig a járdán hagyta. A Szolnoki Járásbíróság tavaly novemberben 1 év 6 hónap – végrehajtásában 3 évre – felfüggesztett fogházra ítélte a férfit első fokon. A Szolnoki Törvényszék helybenhagyta a bíróság döntését