A rajongók meghatódtak Bud Spencer és Terence Hill gyermekeinek közös fotóján

Aligha van olyan, aki ne ismerné a legendás színész párost, Bud Spencer-t és Terence Hill-t. A fejünkben valahogy a két név már nem is létezhetne egymás nélkül. Sajnos azonban nemrég úgy hozta a sors, hogy egyiküktől végleg el kellett búcsúznunk.

Bud Spencer 2016 júniusában hunyt el. Spencer, akinek az igazi neve Carlo Pedersoli, fiatalabb korában profi úszó is volt. Azután több, mint 20 filmben tűnt fel 1950-től 1980-ig. A híres páros népszerű filmjeit azonban a magyar tévécsatornák a mai napig előszeretettel vetítik a nézők nagy örömére.

Terence Hill jó barátságot ápolt Bud Spencer-rel, ahogy a színész családjával is bensőséges kapcsolatban volt. Nem is csoda, hogy a színész temetésén Terence a Pedersoli család tagjai között kapott helyett. Hill azóta is tarja a kapcsolatot barátja gyermekeivel és megözvegyült feleségével.

A rajongók nagy örömére és meghatódottságára nemrégiben Terence Hill és fia Jess Hill egy képet osztott meg a nagyközönséggel, amelyen Bud Spencer két lányával, Diamy-val és Christiana-val pózolnak karöltve.

Nem meglepő, hogy a rajongók ezután még több hasonló fotóra vágynak.

Forrás: femina.hu