Sokkoló dolog történt Budapesten, az őr egyetlen ütéssel kiütötte a fiatal lányt… Figyelem, döbbenetes képsorok következnek:

Összetűzésbe kerültek a Ligetvédők a bejelentett tüntetésükön a biztonsági őrökkel a Városligetben. Az egyik jól megtermett, kopasz őr szó szerint kiütötte az egyik fiatal, tüntető lányt.

A mérce.hu cikke szerint videofelvétel került elő, amin látszik, amint egyik biztonsági őr kiütötte Antal Nikoletátt, a budapesti tüntetések egyik ismert alakját. Ráadásul mindezt a rendőrök jelenlétében. a rendőrök azért jöttek a helyszínre, mert az összetűzések már előzőleg elkezdődtek: a biztonsági őrök szabályosan elsöpörték a Ligetvédők bejelentett tüntetését.

A tüntetők az állításuk szerint bejelentett demonstráción a lezárt építési terület bejáratánál tartózkodtak, megpróbálták megakadályozni, hogy onnan a faültető gépek kijöhessenek. ekkor tört ki a balhé.

FRISS: A Magyar Narancsnak válaszolt az ügy kapcsán a rendőrség, mégpedig azt, hogy garázdaság és súlyos testi sértés kísérlete gyanújával nyomozás indult, egy gyanúsítottat kihallgattak.

A videón látszik az is, hogy a rendőrök azonnal közbeavatkoznak, egy rendőrnő pedig a leütött lány segítségére siet.

A balhé 01:27-től kezdődik:

Forrás: blikk.hu