Ez a kutya nem bírta ki sírás nélkül, miután a gazdái elhagyták! Ha még nem láttál kutyát zokogva sírni, akkor ezt látnod kell!

Ha valaki nagyon összenő egy kedves háziállattal, annak bizony minden érzését átvehetjük. És ez a dolog fordítva is igaz. Ki mondta, hogy a kutyáknak nincsenek érzéseik?

Ha láttál már gyönyörű szemű retrievert, tudhatod, hogy az a kutya az összes rezzenésedet érzi. Sajnos a világon nem egy olyan kutyatulajdonos van, aki egy idő után ráun a négylábújára, és úgy dönt, nélküle könnyebb lesz az élet.

Ilyenkor vagy beadja egy menhelyre, vagy csak egyszerűen kiteszi az út mentén. Sajnos, bármennyire is hátborzongató a dolog, nem egyszer fordult már elő. Ez történt az alábbi képen látható kutyával is: a gazdái egyszerűen ráuntak.

Az állatmenhely munkatársai szerint a kutya egyszerűen nem tudta abbahagyni a sírást, amikor rájött, hogy a gazdái elhagyták. Teljesen depresszióba esett, és napokig csorogtak a könnyei.

Ezek után is úgy gondolja valaki, hogy a kutyáknak nincsenek érzéseik?

Nézd meg ezt a nagyon szívszorító videót! Ezek után biztosan százszor meggondolod majd, hogy elhagyj egy ártatlan kutyát.

Dog can't stop crying after realising he's been abandoned at t…

How can people do this to an animal? 😔Credit: Saving Carson Shelter Dogs

Közzétette: VT – 2017. július 4., kedd