Ezek a tárgyak negatív energiát visznek az életedbe! Dobd ki őket még ma!

Ahogy telnek az évek egyre több tárgy gyűlik össze otthonunkban – a szükséges dolgokon kívül. Annak idején az emberek felfedezték, mit milyen anyagokból kell készíteniük, ma már nem csak az anyagokat tartjuk fontosnak.

A tárgyak energiája is lényegessé vált.

Mindenki tapasztalta már, hogy a szabadban tett kirándulás vagy egy nagy séta közben szinte kicserélődünk. De aztán újra haza kell menni. A békéhez egyértelműen a természet csendjét, míg a stresszhez a nagyvárosok zaját, nyüzsgését, a stresszes életet kapcsoljuk.

A különbség a kettő között maga az energia, ami fizikailag be van programozva az egyes tárgyakba, melyek körülvesznek minket. A természet általában több pozitívabb energiákkal rendelkezik, mint az otthonunk vagy a városok.

Mielőtt otthonunkat elkezdenénk feltölteni pozitív energiákkal, a már felhalmozódott negatív energiáktól kell megszabadítanunk.

Lássunk most néhány praktikát, amelyekkel boldogabbá, biztonságosabbá és jobbá tehetjük az életünket.

TÁRGYAK AMIK VONZZÁK A ROSSZAT

1. Azok a figurák, amelyek sast ábrázolnak balszerencsét hoznak.
2. Az elefánt figurák, szobrok amelyeknek felfele áll az ormányuk szerencsét hoznak és segítenek a rossz dolgok elkerülésében. Az olyan szobrok, amelyeken az elefánt ormánya lefele mutat bánatot, stresszt vonzanak.
3. A kutyás és oroszlános figurák közül azok amelyek a hátsólábaikon állnak és nyitott szájjal ábrázolják ezeket az állatokat, negatív energiákat vonzzanak.
4. Azok az ajándékok amelyek nem tetszenek, bánatot hozhatnak.
5. Képek, rajzok amelyek zavaró elemeket tartalmaznak, feszültté teszik az embert, ezek is rossz hatással vannak azokra akik minden nap látják őket.
6.A halas figurák és képek nem hoznak szerencsét, vonzzák a betörőket.
7. Az agancsok betegségeket és traumákat vonzhatnak.
8. A gipszből készült figurák, apró tárgyak csökkentik az akaraterőt.
9. A repedezett, hibás tányérok és bögrék rosszkedvet szülnek.
10. A régi papucsok és ruhák vonzzák a negatív dolgokat.
11. Azok az apró sótartók, amelyeknek a peremén lerakódik a só negatív dolgokat vonzhatnak.
12. A kínai lámpák szomorúságot vonzanak.
13. A seprű a pénzt vonzza, de nem mindegy, milyen és hogyan tartjuk. A régi seprűk anyagi veszteséget okozhatnak. Aki este söpröget, elsöpri a pénzt a háztól. Ezért a nap első felében kell söprögetni.

Néhány tárgyat talán jobb ha kidobunk, hogy ne vonzzák a negatív dolgokat.